By | September 20, 2011

Selepas menikmati nasi lemak sebagai makan tengahari, layan jap surfing internet. Mencari berita-berita terkini kat dunia nie. Setelah berapa lama tak online. Melawat web Pejabat Tanah Klang kerana esok nak kena hantar wife ke sana untuk urusan tanah arwah emak. Dengor kata office dah pindah, so cari info terkini kat web tu.

Tertarik dengan banner di main website. “Pertandingan Mereka Bentuk Laman Web Blog Kampung”. Wah bagus tu… coz saya pun ada domain khas untuk kampung (www.sijangkang.net) yang tak terutilize sepenuhnya.

Tarikh tutup penyertaan pada 30/09/2011. Ada masa 9 hari lagi. Sempat ke untuk saya update website tu? Hadiah lumayan gak, 1st prize RM5,000, 2nd RM3,000, 3rd RM2,000 dan 10 x RM200 untuk saguhati.

Tapi pertandingan nie hanya membenarkan 1 penyertaan untuk 1 JKKK. So kena check dulu dengan JKKK baru boleh cerita. Sapa JKKK kampung aku ye.. hehehee

1. Pertandingan ini diadakan secara terbuka sama ada individu atau berkumpulan untuk setiap wakil di JKKK Negeri Selangor ( 1 JKKK 1 penyertaan)

2. Jangka masa pertandingan ini adalah dari 11 Julai – 30 September 2011.

3. Tema pertandingan adalah
a. “Selangor Kemegahanku, Kampungku Kebanggaanku”

4. Peserta dibenarkan untuk menghantar satu pautan ke Laman Blog yang mewakili satu JKKK.

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *