By | September 23, 2011

Bersempena Syawal yang masih berbaki beberapa hari lagi nie. Kita orang kat office dah berpakat untuk menganjurkan Majlis Makan-makan Sempena Aidilfitri pada hari nie. Jadi ramai la yang melaram dengan baju raya mereka.

 

Menanti dengan penuh sabar untuk Imam membaca doa…

Antara kuih-muih yang disediakan.

Ini jer yang sempat aku snap coz yang lain sedang dikerumun dengan manusia-manusia yang kelaparan. Almaklum menahan makan & minum dari pagi. Skip breakfast lagi tu… Tak caya tengok nie.

Pada majlis ini juga kami meraikan Birthday GM kami, iaitu Kak Jie.

Aksi-aksi menarik…

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *